TESTIMONIALE

Continuați să FACEȚI! Depășiți dorințele, răspândiți gândurile, păstrați energia primită, urmăriți-vă calea! Mulțumesc!”

Cristi, un om transformat

“Meta-Mioritizarea este mai ales un exercițiu pe care l-am făcut cu mine, susținută de dinamica și informațiile practice din timpul cursului. Am experimentat euforie și claritate în judecarea situațiilor atât în timpul cursului cât și progresiv, după finalizarea acestuia.”

Viviana – freelancer | community manager

“Sunt mulți oameni care trăiesc în blocaje și au nevoie de astfel de metode de lucru cu ei înșiși. Mă bucur că integrați comunicarea cu planurile subtile și facilitați vindecarea de tipare nefavorabile. Keep up the good work!”

Bogdan, explorator

“Cursurile voastre mi-au adus mai mult decât niște informații noi! Au adus răspunsuri la întrebări pe care le aveam, fără nicio legătură cu tema cursurilor! M-au ajutat să descopăr ceva în mine. Succes în continuare!”

Alina, un (fost) sceptic

“Vă mulțumesc pentru inspirație și pentru oportunitatea de a cunoaște oameni noi. Am reușit să descopăr lucruri și trăiri adormite în mine. De-abia aștept să continuu explorarea alături de voi!”

Manuela, un om conștient

“O experiență prin care descoperi că semințele autocunoașterii cresc nu neaparat din răspunsurile pe care le descoperi, ci prin/din întrebările pe care înveți să ți le pui. În care barierele vizibile sun mult mai ușor de depășit decât barierele mentale pe care de cele mai multe ori ti le impui in mod voluntar sau din comoditate.”

Cristian – online media specialist

“Am luat decizia de a merge la un curs de câteva ore cu o minte deschisă și foarte curioasă. Și bine am făcut pentru că am întâlnit oameni frumoși, curioși ca mine, am găsit răspunsuri, am socializat, am râs copios, am visat, am plecat cu o structură nouă pentru viitoarele obiective și am învățat că anotimpurile pot avea semnificații pline de înțeles. Eu m-aș mai duce și aș mai lua și câțiva prieteni cu mine.”

Mariana – antreprenor

“Cum nimic nu e întâmplător în viața asta, nu pot decât să mă bucur nespus că am fost prezentă la acest curs, care a reușit să îmi deschidă noi viziuni. Într-un cadru foarte bine structurat și condimentat cu oameni aleși și plini de energie, recomand cu încredere acest program de introspecție, Meta-Miorița.”

Georgiana – economist și mamă

“Am plecat de acasă cu așteptări mari pentru acest curs și pot spune că a fost o experiență minunată. Atmosfera caldă și modul în care a fost structurat cursul au creat mediul perfect pentru a dezbate idei! Am descoperit informații și oameni noi. Am rămas cu amintiri frumoase. Clar, așteptările au fost depașite. Iar Noëla și Dana sunt două persoane minunate!”

Cristina – recrutor

“Se zice să pui lupa pe tine. Adică să te uiți la tine ca să te înveți cu tinele tau. Cursul metamioritic este despre “pune lupa în tine”, adica nu-i suficient să te uiți la tine, că tot ce e pe dinafară de fapt este dintr-o strălucire dinăutruEnjoy the ride cu lupa în voi înșivă de ajungeți pe meleaguri mioritice.”

Alina – un om simplu

“Mă bucur mult că v-am întâlnit! Timpul petrecut în compania voastră sâmbătă, explorarea prin sexualitate și preconcepții, mi-au deschis noi orizonturi. Mă simt ca și cum m-am trezit dintr-un somn profund. De-abia aștept să explorăm și mai mult!”
Manuela – un om curajos
“O experiență de a depăși limite și de a pune pe masă cu mult curaj ce te doare!”
o nouă Alina
“O experiență extraordinară! Proiectul Meta-Miorița este lăudabil! Vă doresc succes nemărginit în tot ce proiectați! Va mulțumesc!!!”

Ioana, artist

pofta vine mancand - curs experiential de sexualitate

curs cere si ti se va da

meta-mioritacurs experiential

curs experientialcurs experiential

creativitate si inovatie

creativitate si inovatie

IBM Romania #GoT4GMC IBM Romania #GOT4GMC IBM Romania #GoT4GMC

Copyright imagini © 2016 Noëla Zaharia

Citește și împărtășește...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn