[de la virtual la real] – cum a fost la “Buturuga mică răstoarnă carul mare”

Barcelona, 22-25 februarie – Se desfășoară Mobile World Congress 2016, unde marii producători de tehnologie își încordează mușchii să arate lumii cea mai nouă tendință în materie de comunicare: realitatea virtuală (VR). Pasionați de toate vârstele, care au imensa șansă să ajungă la eveniment și să testeze aparatura sofisticată, sunt întrebați aici ce părere au despre experiență.

– Ce s-a întâmplat? Cum v-ați simțit?

– Cu susul în jos.

– Parcă era cu adevărat real!

– Creierul omenesc poate fi convins foarte ușor. Are nevoie de antrenament constant.

București, 20 februarie –  Debutează Meta-Miorițaprimul tău program de transHUMANță personală în care preiei controlul gândurilor tale pentru a ieși din cumpănă, temeri și idei de-a gata. Încotro mergi, tu decizi!

Cum?

7 ore de antrenament practic către un scop precis, folosind cea mai avansată tehnologie: creierul omenesc.

420 de minute de lucru intens cu noi înșine, în care am primit feedback personalizat și ne-am creat chiar noi un plan concret de acțiune în raport cu obiectivele propuse. Ne-am descoperit limite, am înțeles de unde vin și le-am urat drum bun departe de noi. Pentru a obține ce ne dorim, nu ne mai sunt de folos!

Pornind de la o bază științifică solidă, am trecut prin exerciții iscusite și tehnici de schimbare a percepției despre noi și lume. Am aflat răspunsuri și am învățat cum să ne punem întrebări relevante care să ne ajute să ne construim viața pe care ne-o dorim.

Am separat ceea ce este al nostru de al altora. Ce luăm cu noi și ce nu din experiențele trecute.

Am învățat să acționăm de sus în jos și să gândim lateral.

Practic, am trecut de la virtual la real.

 

CE SPUN CURSANȚII?

“Meta-Mioritizarea este mai ales un exercițiu pe care l-am făcut cu mine, susținută de dinamica și informațiile practice din timpul cursului. Am experimentat euforie și claritate în judecarea situațiilor atât în timpul cursului cât și progresiv, după finalizarea acestuia.”

Viviana – freelancer | community manager

“O experiență prin care descoperi că semințele autocunoașterii cresc nu neaparat din răspunsurile pe care le descoperi, ci prin/din întrebările pe care înveți să ți le pui. În care barierele vizibile sun mult mai ușor de depășit decât barierele mentale pe care de cele mai multe ori ti le impui in mod voluntar sau din comoditate.”

Cristian – online media specialist

“Am luat decizia de a merge la un curs de câteva ore cu o minte deschisă și foarte curioasă. Și bine am făcut pentru că am întâlnit oameni frumoși, curioși ca mine, am găsit răspunsuri, am socializat, am râs copios, am visat, am plecat cu o structură nouă pentru viitoarele obiective și am învățat că anotimpurile pot avea semnificații pline de înțeles. Eu m-aș mai duce și aș mai lua și câțiva prieteni cu mine.”

Mariana – antreprenor

“Cum nimic nu e întâmplător în viața asta, nu pot decât să mă bucur nespus că am fost prezentă la acest curs, care a reușit să îmi deschidă noi viziuni. Într-un cadru foarte bine structurat și condimentat cu oameni aleși și plini de energie, recomand cu încredere acest program de introspecție, Meta-Miorița.”

Georgiana – economist și mamă

“Am plecat de acasă cu așteptări mari pentru acest curs și pot spune că a fost o experiență minunată. Atmosfera caldă și modul în care a fost structurat cursul au creat mediul perfect pentru a dezbate idei! Am descoperit informații și oameni noi. Am rămas cu amintiri frumoase. Clar, așteptările au fost depașite. Iar Noëla și Dana sunt două persoane minunate!”

Cristina – recrutor

“Se zice să pui lupa pe tine. Adică să te uiți la tine ca să te înveți cu tinele tau. Cursul metamioritic este despre “pune lupa în tine”, adica nu-i suficient să te uiți la tine, că tot ce e pe dinafară de fapt este dintr-o strălucire dinăutruEnjoy the ride cu lupa în voi înșivă de ajungeți pe meleaguri mioritice.”

Alina – un om simplu

Rezervă-ți locul la următorul modul din martie!

Urmărește-ne aici să afli primul detaliile!

Citește și împărtășește...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *