COLABORATORI

Mulțumim tuturor participanților la cursuri, colegilor din presă, clienților de coaching, partenerilor și colaboratorilor care și-au arătat curiozitatea, interesul și dorința de a valorifica și recomanda cursurile Meta-Miorița.

Cu ajutorul vostru, primul program de transHUMANță personală ajunge mai aproape de cei care vor să treacă acum de la gând la acțiune în viețile lor, indiferent de planul vizat – individual, carieră, familie, relații personale. Iar astfel să devină autonomi, energici și orientați spre un rezultat așa cum și-l doresc, dar n-au avut curaj să și-l exprime până acum.

Am creat aceasta pagină în semn de mulțumire și apreciere pentru voi – oameni, companii, asociații – care ați crezut și susținut într-un fel sau altul programului Meta-Miorița. Unii ne-ați fost aproape încă de la început, pe alții v-am cunoscut sau ne-ați invitat alături de voi în lunile ce au urmat.

Oricare ar fi fost momentul întâlnirii sau interacțiunii dintre noi, credem că nu a fost întâmplător. :)

  • Revista UNICA ne-a luat la întrebări pentru rubrica Training Profesional Alternativ din numărul pe iunie, 2016. Ne-am bucurat să fim parte din acest articol despre ce înseamnă de fapt transHUMANța personală.

metamiorita unica iunie 2016

  • IBM Global Marketing Center ne-a invitat la aniversarea de 4 ani pe piața locală să susținem un curs cu tema: managementul de conflict. Așa că 4 mai 2016 a fost ziua în care GoT s-a transformat în Game of Thinkers, iar Încleștarea triburilor a devenit un atelier experiențial… total neașteptat.

IBM Romania #GoT4GMC

  • MindMaster este unul dintre punctele de legătură dintre noi, Dana și Noëla, co-fondatoarele Meta-Miorița. Aici ne-am format timp de aproape 4 ani în coaching și NLP, iar acum am revenit aici să ținem cu bucurie atelierele Meta-Miorița pentru voi.

mindmaster

  • Sense4 este una dintre frumoasele locații în care Meta-Miorița își desfășoară cursurile, iar ceea ce ne-a apropiat este bucuria de a dărui o parte din noi celor din jur. Așa cum centrul susține diverse cauze sociale, tot așa promovăm și noi dezvoltarea personală durabilă prin implicarea în diverse proiecte de învățare – coaching, training și consultanță pentru profesioniști și companii.

sense4

  • Am observat că împărtășim cu prietenii de la NativeBox.ro pasiunea pentru obiceiurile sănătoase. Ei alimentare, noi de dezvoltare. Așa că am debutat programul Meta-Miorița în forță, cu mixuri delicioase de la ei.

nativebox.ro

  • Prietenii de la Umblat.ro ne-au surprins plăcut cu o recomandare pe site. Vă așteptăm cu drag la următorul eveniment!

umblat.ro

Citește și împărtășește...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn