[al șaselea simț] “Creativitatea se ia. Dă-o mai departe!”

Nimic nu ne aduce o bucurie mai mare ca atunci când admiram ceva ce am creat după o perioadă semnificativă de efort.

Cam asta am simțit și noi sâmbătă, o zi plină de tonuri și sensuri noi care ne-a lăsat fără prea multe cuvinte. A fost o minune de curs! Energie, curiozitate, implicare, provocări, conexiuni nebănuite, idei îndrăznețe, scenarii noi, poftă de viață și mai ales un chef nebun de și mai mult din toate!

Iar asta este exact ceea ce ne propunem cu programul Meta-Miorița. Să vă oferim un cadru de cunoaștere, reflectare, înțelegere și acțiune dincolo de obișnuință și banal, care să vă scoată din rutină și tipare, activându-vă acel al șaselea simț cu care practic să vă luați zborul spre alte zări!

Să inovezi înseamnă să pui creativitatea în practică.

Preț de 9 ore am explorat, am testat, am construit, ne-am răzgândit, ne-am imaginat și apoi ne-am extins orizonturile/ percepțiile/ înțelegerea/ planurile. Și, poate cel mai important, am intrat în starea de a face!

creativitate si inovatie

Ne-am deschis mai mult, lăsând mesajele să vină către noi și am învățat să primim prin a oferi atenție. Nouă înșine. Și fabuloasei lumi din jurul nostru.

“Creativitatea se ia. Dă-o mai departe!” – Albert Einstein

Sâmbătă a fost și despre emoții, cu multe satisfacții, dar și un pic de nostalgie. “Puterea este creație”- curs practic de creativitate și inovație a încununat prima serie de patru module experiențiale ale programului Meta-Miorița, pe care ne-am bucurat enorm să vi-l putem oferi!

creativitate si inovatie

Continuați să FACEȚI! Depășiți dorințele, răspândiți gândurile, păstrați energia primită, urmăriți-vă calea! Mulțumesc!” (Cristi, cursant)

Noi am acceptat deja provocarea de a face! Am creat pentru voi Meta-Miorița, primul program de transHUMANță personală, prin care ieșiți din arealul searbăd, plictisitor și monocrom al blocajelor, pășind cu încredere pe un nou tărâm aventuros, hrănitor, plin de opțiuni și sensuri noi pentru nevoile voastre în continuă schimbare.

Meta-Miorița a fost în sine un amplu exercițiu de creativitate și inovație pentru noi, ca traineri. Un proiect ambițios născut anul trecut la prima ninsoare de decembrie și care, iată, la nici 4 luni de la lansare ne dă curaj să spunem: am reușit! Am fost noi înșine schimbarea pe care am dorit să o vedem în lume!

O schimbare pe care am generat-o mai departe, prin intermediul vostru, cei care ne-ați însoțit în acest parcurs transformațional. Cei care ne-ați provocat pe Dana și pe mine să fim tot mai curajoase, mai relevante și inovatoare în ceea ce facem prin acest proiect.

META-MIORIȚA

Mulțumim pentru încrederea și pofta de a vă continua dezvoltarea prin acest program experiențial, cu totul nou și construit de la zero!

Iar celor care se gândesc acum “vreau și eu”, avem o veste bună! Aventura noastră meta-mioritică va continua într-o nouă etapă! Rămâneți curioși!

 

 

Citește și împărtășește...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *